на к нчиках пальц в лишаю ц лунки...

Любочка Беляева
на кінчиках пальців лишаю цілунки.
прощання. пожертви. твої подарунки.
мене забувай і від мене тікай
безслідно, безболісно, швидко.
нехай ми так звикли,
проте не поруш мою тишу...
тремтливі вуста і заплакані очі
щоранку, щовечора, кожної ночі
напам'ять мені залишай.
тужливість самотніх історій,
де сонця немає, де серце вмирає
й відроджується знову.

19.09.2011