Повернулась осiнь

Екатерина Ефименко
Повернулась осінь із простими істинами:
Не літай зависоко, не обіцяй навічно.
Все сталось так, як і було приписано:
У нас сумні очі і дорослі обличчя.
Все сталось так і заховалось в маску,
Шморгнуло носом і повело плечима.
Раніше ми вірили у казку,
Тепер - в причину.