Свидовецький кар

Павел Мокрицкий
        Свидовецький Ікар

Він не досяг мети
Не залетів на крилах
Не спалахнули зорі
В його прозорих жилах

А спалахнуло Сонце
Обпечений - він вперто
Завершував свій шлях
Вітаючись зі смертю

Стеблина-це життя,
Метелик-це людина,
Вершина-небуття,
Природа-ти єдина!