Потр1бно вм1ти

Лилея 2
В житті, безглуздому до сліз,
Коли кохання вже пройшло,
А ти зумій і посміхнись
Найгіршому в житті назло.

Потрібно гідність зберегти,
И, незважаючи на ціну,
Не повертаючись піти.
Потрібно вміти,
Я- не вмію..

Перед лицем своєї долі,
И перед втраченим навіки,
Потрібно приховати сльози,
Потрібно, серденько, і тільки..

Потрібно вміти в час розлуки,
Коли кохання вже немає,
Піти без болю, через муки,
Хоч погляд так тебе тримає.

Потрібно приховати біль
Під маскою холодної буденності.
І стримати останні ті слова-
Слова кохання, а тепер вже ненависті.

О, як потрібно зберегти лице,
Залишитись холодним та байдужим.
Я вірю, знаю: так потрібно це…
Але люблю, люблю тебе я дуже.