Versuri ale soartei

Игорь Окинчук
                ***
Ma simt stupid... ma simt uitat... de parca nici n-as exista pe-aceasta lume-atit de greu de inteles si de trecut
Fiind scuipat... batjocorit, de parca nici nu am trait, fiind lipsit de viitor si neavind nici un trecut!
Timpul trait, e-un timp pierdut.. ce nu-l intorci si nu-l refaci, dar totodata este timpul ce este dat sa-l risipesti...
Daca-nsetezi poti bea si singe.. macar ca inima te stringe... dar orice-ar fi vei incerca cu orice pret ca sa traiesti...

                ***
Eu stau si beau din cupa soartei
Iubirii dulcele venin
Cu gust de singe si pelin
Eu beau... si nu ma tem de moarte

Prin framintari ramase dorul
Ce misca inimi far de_oprire
Si le aduce_n nemurire
Si le uneste cu amorul...

                ***

Si daca sufletu-i inchis
  Te simti strain, te simti uitat
    Si stai pe ginduri ne-ncetat
  Si-ai vrea sa fie doar un vis...

                ***
viata e multilaterala
cind frumusete,cind venin
cu limbi de foc ca niste spini
ce ne strapung sperantele desarte
noi devenim incet cu_ncet
tot mai nervosi, mai agresivi
cind veseli foc, si cind pasivi
dar totusi raminind la voia soartei

                ***
Marunta ceata umbrei de pe cer
Ce sufletul de-arama iti destrma
Apasa greu acum pe pieptul meu
Cu mina-i grea, ce seamana a lama...