Абузар Айдамировна

Петимат Абубакарова
Абузар Айдамировна

Бакъдерг хиларх ира ,къаьхьа,
Мухха хиларх т1аьхье,
Абузар ,хьо вар-кха ,хьаха,
Д1аэр долуш нахе.

Хьан сийдарца язъйо байташ.
Оьзда  амал  гайта,
Тоьур  дац-кха кехат-шекъа..
 Хуьлийла хьо декъала!


                2002  шо