Moan

Кристина Авис
Вдруг показалось или это действительно?
Звезда зажглась синяя, упоительная;
Странные звуки несутся сквозь стену
Мне не заснуть, ты слышишь, заело!
Заело.
Заело..
Заело...
Just be there for me
I believe
But can't breath.
Almost blinded
Searching for what I need:
Up and down, down and out
Through outside and inside out
If you're bored
If you suffer
I don't trust you...
You don't bother