Краса укр

Александр Сорока
Щодня краплиночки роси
торкають мої ноги босі.
Немає більшої краси...
(принаймі я не бачив досі)

А зелень. Зелень навкруги
Дерева, кущики і квіти
Здалека пахнуть пироги
і навкруги сміються діти

Пагінчики ростуть - краса
Хоч б назавжди тут залишився
Яка ж чудова тут роса
Сказав я це і нею вмився....

Бальзам душі і навіть тіла
яке приємне відчуття
Красива пташка пролетіла
Чудове у селі життя

Не те що в місті:
гамір, сміття, люди
Дихну повітря цього
аж на повні груди)

Якщо у тебе цього не було
Приїдь мерщій до мене у село
Яка ж чудова друже мій роса....
Найкраще слово підберу КРАСА!!)))