Ця осiнь на веселки багата...

Анастасия Витальевна Некрасова
Ця осінь на веселки багата,
їх стелят щодня у Небесах,
і Сонцем розцвічені хати,
осінні днинки-чудеса,

Листочки дерев кришталевих,
блакитні глечики озер,
і душі, що люблять шалено
свій Рідний чудовий простір.