Оранджовий свiт

Алексей Михайлюк
Оранджовий світ - це не примара
Оранджовий світ – це не глюк
Там по небу пливуть хмари
Так давай танцювати прямо тут

Там, там, там за рожевим морем
Є якісь чудернацькі гори
Там, там, там виникла країна
Де у всіх є мета єдина

Оранджовий світ – це наші мрії
Оранджовий світ – це ідеал
Більшість з нас живуть вже без надії
Хтось піднявся в небо і упав

Я люблю життя – бо є реальність
Мрії постараюсь втілити в життя
Є стихії над якими приклоняюсь
Це вогонь, повітря і вода