Эмили Дикинсон 99

Ирина Палий
 New feet within my garden go –
 New fingers stir the sod –
 A Troubadour upon the Elm
 Betrays the solitude.

 New children play upon the green –
 New Weary sleep below –
 And still the pensive Spring returns –
 And still the punctual snow!

Опять следы в моем саду,
Опять в траве сумбур,–
Про одиночество поет
На вязе трубадур.

Ребячьи игры на лугу
Сменяют морок сна.–
И будет снег в урочный срок,–
И будет вновь весна!