Дивний сон

Димитар Валенсия
Спить курсант на парі знову,
Бачить сни він кольорові:
Ходить в сні він у погонах,
З аксільбантом у шивронах,
Дві петлиці сяють гарно,
Бляха чиста і какарда!
Випускний у всіх курсантів,
Всі вони вже лейтенанти,
Офіцерами всі стали,
Гарну форму повдягали,
По дві зірки на погонах,
На плечах їх сильних гордих,
Всіх вітають рідні й близькі!

ГРЮКНУВ ХТОСЬ ДВЕРИМА РІЗКО
І ПРОКИНУВСЯ КУРСАНТ
ЗАКІНЧИЛАСЬ ПАРА ТАК!!!