Хвилина

Тереза Славович
Г.О

Так у вiкно приходить сине небо
Так пестить щоки бiлий пух кульбаби
i кава достигае на вогнi
танцюють думки, мов циганки в таборi
трава у росах,
в крапельках дощу вiконне скло
малюю пензлем зиму
Шукаю змiст життя
Ганебним Пуаро
в народженнi i смертностi хвилини