Якщо б я був султан

Ладамир Сережень
 Считаю необходимым напомнить вначале текст оригинала:

            Если б я был султан

1. Если б я был султан, я б имел трёх жён
И тройной красотой был бы окружён.
Но, с другой стороны, при таких делах
Столько бед и забот – О. спаси Аллах.

             Припев:

Неплохо очень иметь три жены,
Но очень плохо, с другой стороны.

2. Зульфия мой халат гладит у доски.
Шьёт Гюли, а Фатьма штопает носки.
Три жены – красота, что ни говори,
Но, с другой стороны тёщи тоже три.

           Припев.

3. Как быть нам, султанам, ясность тут нужна.
Сколько жён в самый раз – три или одна?
На вопрос на такой есть ответ простой –
Если б я был султан, был бы холостой.

            Припев:

Неплохо очень, совсем без жены.
Гораздо лучше с любой стороны.


   Якщо б я був султан.

1. Якщо б я був султан, мав би трьох дружин.
Ще й у гречку б стрибав, мов із казки джин.
Але враз рубака постає питання –
Чи надовго б я зміг зберегти бажання.

           Приспів:

 Хотів я дуже завести гарема,
 Але боюся, матиму проблеми.

2. Роксолана мені зробить галушок,
Сала Ганна дає, Катря ллє квасок.
От життя! Але щось гладшає писок
Та й у штанях вчора знов змінив пасок.

3. А іще полюбляє Ганна грати в кості,
Катря тягне в кіно, Роксолана – в гості.
Як затіють вони сварку між собою!
То немає мені вже тоді спокою.

Приспів.

Що ж робити мені, дай пораду джин.
То навіщо ж мені мати трьох дружин?
У кишені дзвенять лише мідяки,
Тут одну жінку мати навіть не з руки.

          Приспів:

Мені непогано і без гарему.
Жінку знайти – це не проблема.