Сумую...

Анафидрим Нью
Що вдієш? Сумую...
Листи не надходять,
Заплутався смуток
Серед давніх мелодій...

Щасливий та вільний
(на це сподіваюсь),
Може згадаєш,
Як я всміхаюсь.

І надішлеш усмішку тую
Листівкою яркою,
І намалює
Небо веселку,
Як міст поміж нами...

Думки сумні мої стали віршами...

04.10.2011