Вище руки

Анжела Ангел Шкицкая
(Пісня на дитячий конкурс)
1.
Ео, ео, вище руки до небес!
Ео, ео, настає пора чудес!
Ео, ео, наші мрії- в майбуття.
Життя- цікаве! (Наше життя!)

Україна з радістю зустрічає друзів.
Розквітають квіточки в лісі, та у лузі.
Виростають малюки, зоряніє небо.
Ми вітаємо гостей. Радість- наше кредо!

Приспів:
Ео, ео, вище руки до небес!
Ео, ео, настає пора чудес.
Заплескаємо в долоні, щоб зібрати в коло
Всі родини українські. Розіграйся, море!
 

2.
Посміхнулось сонечко, золотії вуса!
Я до матінки Вкраїни з радістю вклонюся.
Ми маленькі українці, дружно заспіваєм!
І зернятками добра души засіваєм!

Приспів:
Ео, ео, вище руки до небес!
Ео, ео, настає пора чудес.
Заплескаємо в долоні, щоб зібрати в коло
Всі родини українські. Розіграйся, море!

Речетатив:
Не сумуй, до нас скоріше!
Посміхнись на вдачу!
З нами, друже, веселіше,
Хто в куточку плаче?

Не жалкуй про те, що втратив.
З нами знайдеш більше!
Ми тебе вітати раді.
Станеш веселіше!
Приспів