сто iсторiй однiei хвороби...

Фиолетта
Тоне місто і скоро настане всесвітній потоп,
Хоч посуха так злісно заховстала осінь,
Не зупинюсь на помах руки, ні на «Стоп!»,
До тебе мовчати мчусь… А хто мене просить?…

Стерті джинси старі до розбитих колін,
На четвертій болю несусь  по сабвею,
Я на виклик… а хто викликав? - Тінь…
До якої «love» хтось  взяв і приклеїв.

Сто історій написала однієї хвороби,
І  am on duty… на нині із позавчора,
Знаєш,  на «miss you»  усі  позитивні проби…
Та Бог з ними… пшепрашам… sorry…