Я б писала в рш...

Валентина Пащенко
Я б писала вірші
З вечора до рання
Про життя, про перше
Зоряне кохання

Про весняні сни,
Зелену дубраву.
Слухали б сини
Татка й маму.

Я б читала вірші
Завжди і повсюди,
Коли б їх і інші
Слухали би люди.

Не люблю я мікрофона
За його підступність
Та його раптову
Голосу  відсутність.

Я б для вас старалась
З усієї сили
І не відбивалась,
Коли б ще просили!