Чекай

Наталя Мазур
Душею, що повною мірою
Жалями і болем налита.
Чи сповіддю тихою, щирою,
Що, як перед Богом, відкрита.

Чи тихим зітханням закоханих,
Розлучених часом і простором.
Чи криком думок наполоханих,
Знялись що над пам'яті островом.

Чи трепетом серця розбитого,
Котре катувалось чеканням.
Майбутнім, що щедро розлито нам
Й заховане вічним мовчанням.

Всім цим - я з тобою, мій милий
Посеред самотності й тиші.
Ми будемо разом, єдиний!
Чекай! Я тебе не залишу.

30.09.2011р. 14:01