Нiч

Алексей Михайлюк
Ніч! - так тихо й темно навкруги,
Десь там, далеко є людина,
Якій близькі мої рядки
І обриси обличчя, що у пам'яті моїй,
Так взяли й вкарбувались,
Ти пошепки говориш - лише мій
 
     А в голові думки і зовсім не такі,
     На небі хмари і зірки
     І місяць все вигадує сонети
     Складаються нові вірші, пісні
     А між рядків лунає фраза,
     Люблю лише тебе - кохане Сонце де ти?