Нанас дена вина вара на чеченском

Ибрагимов Лёма
Нанас дена вина вара
Оьзда, майра, дика кIант.

Нанас шена вина вара,
Елча, ерзор аьлла, кIант.

Юьрто вехча, вала дийзи,
Махко воьху аьлча, кIант.

Дийна висахь – несе кхийла,
Валар нислахь – коше йийла.