там, - де ще...

Фиолетта
розіпнута живцем в сузір’ї псів
на тишу... що по-вовчи виє
чи хтось іще прихИстить горобців
у домі де лиш протяг віє

там де перетини доріг
там де ще тепла стеля неба
зелений весняний моріг
мабуть чорнітиме без тебе