ти

Колюче Щастя
*
 Ти—безмежний і нерозаданий
 Мов планета в далекому всесвіті
 І тобі давно все пробачено
 Якщо хочеш, дивися в очі
 Ти живеш у моему серці
 Схований від ворожого життя
 Ти несправжній—лише сміешся
 І не віриш моїм словам
 Вас двое в моему житті
 Я кохаю і маску, і душу
 Ви обидва—потрібні мені
 Ви обидва любите дощі…