Цв ркуни шепочуться на вулиц

Алеся Василенко
Цвіркуни шепочуться на вулиці,
Твої очі близько, десь за обрієм...
Серце раптом на зірки обуриться,
Бо весна для двох не вийшла доброю.

Мої руки не торкнуться місяця,
Неба не зігріють, бо образились,
Хтось чужий з вікна на мне дивиться,
Холодно, з відвертою відразою.

Ти завжди був поруч, та не бачила,
Цвіркуни співали, та не голосно...
Сльози швидко падають - не плачу я,
Серце моє крається - не болісно...
                11.05.2004