Чи ви сл п ус, панове...

Валентина Пащенко
Чи ви сліпі усі, панове?
Боргів бажаєте все нових,
Шию сунете в ярмо,
Аби щоб імпортне було.

Та ніде правди діти,
Ви - нерозумні діти:
В школі вчитель ще казав:
"Криза є - налоги збав!

І тоді народ єдину
З кризи вивезе країну.
Ви ж загралися, панове,
Нащо вам проблеми нові?