Все, що було

Оксана Ларина
В моїм серці знов
розпали ти бажання,
щоб жила я, як раніше
жилось. Не знайдеш
в мене в серці ніщо,
крім страждання, смуток
жалю пронизує кров.
Я не впевнена, що буде
далі, лиш слова,
безнадійна любов.
Ліпше змовч, напиши
як в останнє і помилуй
усе, що було.