А навколо цв ли св тлофори

Олег Очеретяный
А навколо цвіли світлофори.
Ти мені щось таке шепотіла,
Що стирало між нами кордони,
Чого більше за все ти хотіла.

Серед ночі на світлих вулицях
Ми бродили, як ті два човника,
Нас несло нічним містом вдосвіта,
Ми неслись, наче тії голуби.

І вогні ніскільки не гріли.
Ми були головними вогнями.
Ми світились, палали, горіли!
Ми літали під проводами.

Одинокі тролейбуси їхали,
Люди в парку ходили босими.
А хотілося зовсім іншого...
Захопився твоїми косами...

Ще нічні естакади не вили,
Ти зламала свої підбори.
Серед ночі ми в танці кружили.
А навколо цвіли світлофори.