Хабарца ву массо Делах кхоьруш

Петимат Абубакарова
Хабарца  ву  массо,
               
           Делах кхоьруш,

Къамелаш деш

               
          деза- Азаллера…

Г1уллакхашна-м  хьаналчу
               
           бац  т1ера,
 
Я бац   церан  Динца
               
           цхьаъа  лерам…
 
Йилбазийн гуо,
               
        Джинийн аса хилла,

Сан синна го,
               
        ерриг пана тилла,

Къуьйсуш   Дуьненан
            олаллин  таж…

Хьенан бер бу а
               
               
           ца хаьа кхаж?!

Хетарехь, ю  Ана
               
   
               
        карзахъяьлла,

Дуьне кхалла  сихха

               
             Кечамбеш!

                2006 шо