Ейфорiя

Алексей Михайлюк
1.
 Я не зміг сказати – іди
 Бо є вогник в очах - він горить
 Після заходу сонця - схід
 А вночі цей вогонь нас вів до воріт

 2.
 Я не зміг сказати – іди
 Можна зразу в рай, а потім - втекти
 І цей шлях він завжди один
 Твоє серце підкаже – це все без руїн

 Приспів:
 А очі - світились,
 А очі - горіли,
 І це Ейфорія – ось так ми любили
 На небі Боги вогні нам світили
 Нас Ангели несли на своїх вітрилах

 3.
 Я був лиш собою - іди
 А серце відкрите там твої сліди
 Я не зміг сказати – прощай
 А ти просто візьми мене покохай

 Бо то почуття є любов
 Шалена любов
 Безмежна любов
 Любов….