Я прикинуся с рою мишкою

Примха Щастя
я прикинуся сірою мишкою,
а ти будеш чорним котом.
я тікатиму аж до задишки
і махатиму сміло хвостом...
заховаюсь в маленьку щілиночку
 й споглядатиму як ти ворчиш.
не хвилюйся,зажди ще хвилиночку
;в мене є для тебе сюрприз.
із занички сьогодні дістану я
найсмачніший що маю сир,
буде в нас романтичний сніданок
поцілунок дарую як приз...
уявив?...а тепер прокидаємся,
дурню,то був лише сон.
я в роль миші ніяк не вживаюся
і тобі не бути котом..
;

12.09.2011