Сотвори мир людей...

Ольга Сергеевна Василенко Красни
Сотвори свет... и сотвори темень...
Сотвори прах... и сотвори зелень...
Сотвори чувство... Сотвори разум...
Сотвори грусть... и сотвори праздник...
Сотвори силу... сотвори слабость...
Сотвори горе... сотвори радость...
Сотвори боль... и сотвори ласку...
Сотвори быль... и сотвори сказку...
Сотвори угли... сотвори перлы...
Сотвори Чудо... сотвори Веру...
Сотвори скупость... сотвори щедрость...
Сотвори глупость... сотвори бездну...
Сотвори выбор... сотвори право...
Сотвори мир людей... Сотворил? Браво!





12.10.2011

по прочении стихотворения Олега Покумина