Единственная в мире

Надежда Верас
                стихи на белорусском языке
            
               АДЗІНАЯ  Ў СВЕЦЕ
            
           Дакранiся да мяне на дасвеццi,
           Пяшчотай мяне  агарнi…
           Ты адна, адзiная ў Свеце!
           Ты каханнем напоўнiла днi.

           Я з табою забуду пра мары,
           Бо ты мараю стала маёй…
           Я цалую ўсмешку на твары,
           Заварожаны толькi табой.

           Днi пройдуць i час мiне  -
           Без цябе жыць не навучуся...
           На дасвеццi дакранiся да мяне….
          -Я ад шчасця такога прачнуся!

                9.04.2010