лелека

Стелла Бережная
       


Свою маму, милесеньку маму,
Крізь роки я кохаю так само.
Та вона так далеко далеко,
Мов той птах, мов у небі лелека.
Я сумую без тебе, рідненька,
Ти єдина моя, люба ненька.
Колискові пісні не співаєш,
В своїх крилах мене не ховаєш.
Памьятаю як коси сплітала,
Щіро щастя, любові бажала.
Як позбутись той давньої болі?
Бо не можу змінити я долі...
Свою маму, милесеньку маму,
Крізь роки я кохаю так само.
Та вона так далеко далеко,
Мов той птах, мов у небі лелека.