Моя любов

Екатерина Ефименко
Моя любов, що серце мені крає,
Я знову чую, як сопілка грає,
І краде душу музика твоя.
Чому так довго спала я?
І хто мене про сни мої спитає?

Хто пташеням не вчився, не літає.
Чому не вчилася літати я?
Що в мене від сороки й солов'я,
Моя любов?

Минають дні, і спогади лишають.
Мені й тепла, і світла вистачає.
Але не цього, не цього хотіла я!
Я завжди там, де музика твоя
Мене, як ліки, до життя вертає,
Моя любов...