родная мова!! за што цябе так!

Максим Комаров
Не кидай сваю родную мову,
Ты на ей размауляй и пишы.
За яе бились нашы прадзеды
Не шкадуя ни рук не душы.

Праз стагодзи пранесли и верыли ,
Што застанецца назаужды.
У кожнай хаце, за кожными сценами
Будзе чутна у нашы гады.