До побратимiв. на укр

Сергей Бояров
Помоліться за мене своїми словами,
Подивіться на небо благими очима –
Моє серце навіки залишиться з вами,
Та думки, що так ллються не стримано.

Ці квіти зівянуть, і листя посохне,
І мабуть ніколи не зустрінемось ми,
Та якщо  душа твоя птахом літає –
Повір, ми будемо разом завжди.

Чи можеш ти, подихом кожним жити й радіти?
Чи сили набрався – безсиллям своїм?!
Все в цьому світі можливо змінити!
Багато не треба, щоб бути дурним.

 - Нікого не слухай. Не втрачай тільки віри.
Свій розум і серце в терпіння закуй,
А що до громади – хай пють,  хоч уп’ються,
Ти на них не рівняйся, якщо можеш наплюй.
                7.09-10.10.04