Походеньки Гриця..

Любовь Иванова 2
На порозі жінка Галя,
взявши руки в боки,
істерично верещала,
голосніш сороки..

Крик той чули крім домашніх-
усі односельці..
Їй же ці Грицькові шашні -
як ножем по серцю..

Що не день - нова дівиця
чи нова пригода..
То в посадці.. то в копицях
на чужих городах..

- Посоромився б хоч трохи
серцеїд і звабник!!
Соромітник і пройдоха
і довічний бабник!!

Гріхотворник недолугий,
аби ти запався!
Щоб твій "корінь", волоцюго,
на стебло зтесався!!

Гриць під ковдру заховався,
звідтіль виглядає
Та  що вдієш, як попався,
усе Галя знає..

- Заспокойся, моя кицю,
я тебе благаю..
Хватить всім- тобі й дівицям..
та ще й.. закопають!!