Я малюю стiнгазету!

Антонина Спиридончева
Завтра свято! У наметі
З простирадла на кілочках
Я малюю стінгазету
Для дитячого садочка!

Олівці пішли у танці
По веселих трафаретах!
За краї тримають капці
Неслухняну стінгазету!

Ріжу, клею дуже вправно!
Гарні вірші з інтернету
Натягала моя мама
В невідомого поета!

На підмогу стінгазеті
В мій намет пробрався тато!
Креслить роботам скелети,
Одягає їх у лати!

Я на старті! Я на злеті!
Бо я вірю, знаю точно!
Це найкраща стінгазета
У дитячому садочку!!!