мушлi

Виктор Берллин
щастя - міра тривкої ночі
очі, вуста, руки та вушка
краще? так як вони хочуть
в поглядах море, шумлять мушлі

не рахують час як належить 
обійми - то найсильніша зброя
ніби далі нікого, ніхто не стежить
капітуляція -  без бою

";відчуває волосся її 
вологі від ніжності плечі 
десь любляться  кораблі.."   
їх зустрічає вечір 
безмежний вечір 

;кожен рахує добре опісля
зле - воно поруч щоранку
дотик - то найгостріше вістря
теплого, щирого світанку