Веточка Вишни. Печаль

Анна Дудка
С украинского http://www.stihi.ru/2011/10/18/1791

Тучами сизыми,
Тихо-ленивыми
Прятало небо
Печаль…
Пусть несчастливая
Доленька выпала,
Я не скажу тебе:
Жаль…
Ты и не спросишь ведь,
Не догадаешься,
Что изменилось во мне…
………………………
Дождик по листикам
Сыплется бисером,
Слезы на темном окне.
***

печаль

Хмарами сивими,
Тихо лінивими
 Небо ховало
Печаль…
Хай нещасливою
Бути судилося,
Я не скажу тобі:
  Жаль…
Ти не питатимеш,
Навіть не знатимеш,
Чом в мене очі сумні…
………………………
Дощик по листячку...
Наче намистечко,
Сльози на темному склі.