Таму што народу здрадзiла мова

Янка Анхель
Калі наўвогул нічога не застанецца,
Калі суразмоўца звычайны спам-бот ,
Упэўнены я, што не здрадзіць мне сэрца,
І цэлым застанецца кахання наш код .

Калі кожны сябар з’яўляецца фэйкам,
Калі не пачуем ні воднага слова,
Схаваюся я пад сумным нік-нэймам,
Таму што народу здрадзіла мова.