In Shakespearе s language

Даниил Потешкин
Тобой одною я любим,
И я в одном был в жизни прав:
I've recognized my only dream
Among illusions of my life.

Ты мной любима каждый миг,
Которым я дышу взахлеб.
I feel myself like mighty king
Whose chamber's full of gems and gold.

Любовь мы бережно храним
От переменчивости дней,
And in this crazy human stream
We have been keeping our way.

                Дзержинск, 16.IV.2010