Щось на серц

Андреана
Люблю сонце і дощ
Свіжий вітер і ранок

Люблю серцем весь світ
цей шалений, яскравий

І мелодії біт
потонув в чашці кави

В кожній літері - мрії
і в очах спражній світ,
той, що часом його так буває замало )