Смак дафни

Гетманец А
Мов коктейль із абсенту і трути
Ваш цілунок розлився теплом, 
Та приречена вмить промайнути
Зустріч з дафни гіркої смаком.

Від полинного погляду млію,       
Пристрасть тіло слабке розіпне…    
Я загризти готова повію,
Що вже завтра замінить мене.