До серця Вашого бажаю доторкнутись

Наталья Царенко
Экспромпт на стихотворение Саши Плешкова  http://www.stihi.ru/2011/10/11/4884
(Украинская версия от женского лица с разрешения автора)


Свіжим вітром у Вашу кімнату
Я ввірвусь, світлом в очі вселюся.
І не варто про зайве гадати –
Свою мрію скажу, поділюся.

Вам відкрию себе, без остатку
Про життя і що склалось не так.
Поряд сяду, і моя загадка
Стане ніби той мідний п’ятак.

І не все в світі важко,можливо,
Осінь дихає цвітом весни.
Часом навіть трапляється диво,
Стане дійсністю казка, і сни…

Покладу Вам на серце долоню -
У любові тонкий аромат.
І душі вже зігрітись дам волю
Хай танцює нам вальс листопад!