Важливо як..

Воробьева Анастасия Сергеевна
Доведи!Що все це лише момент,
Одна сторінка, невдалий жарт.
Доведи!Що душі розбиті вщент,
Не втратили смак і шарм.
Доведи!Що байдуже на життя,
На думки і правила.
Доведи!Що Все- це лиш ти і я.
І нічого зайвого…
Не впусти руки у потоці натовпу,
Над безоднею.
Ти не бійся смерті-
Бійся втратити одне одного.
Пам’ятаєш , ти казав:
«Ми разом…назавжди…Ти і я..»
Ти довів мені -
Не важливо скільки,важливо як…