з митт востей склада ться В чн сть

Ирина Айрин Ковалева
Із миттєвостей  складається Вічність,
А раптовості збирають Випадок,
В моїм серці зросла Ніжність,
Як тобі не віддам, вона вибухне!

Наша Вічність підвладна Чеканню,
Не зарадить цьому навіть Випадок.
А Самотності краплю останню
Якнайшвидше бажаємо випити.

Передбачень обірветься ниточка,
І зав’яжеться вузлик кохання,
Ми гаптуєм мереживо витончено,
Хай оцінює Доля старання.
Подарує нам свиточку щастя –
Ми міцніше з’єднаєм обійми,
В лютий холод зігрітися вдасться,
Якщо Вічність з любов’ю нас прийме.
                24.10.2011 Айрін