***

Мария Майорова16
Коли затихнуть хвилі почутів
Коли любов закриється в собі
Як розійдемся в боки нарізних світів
Мене захочеш повернути ти тоді
Але любов моя вже не вернеться
Коли тебе я бачу серце ледве б'ється
Душа підказує мені-мовчи
А серце каже- закричи
Та всеодно ще є якась іскра
Що спалахне як зрозумію що тебе нема
Що твоїх рук вже не відчую
Що поглядом тебе вже не цілую
Та перший крок я всеодно не поступлю
Тобі не всилах я сказать- люблю
Тебе не можу міцно обійняти
Не можу вірити і як колись кохати
Та думаю ти зрозумієш все колись
Попросиш ти прощення в Бога,помолись
Захочеш бути знову разом
І в перший раз в житті ти скажеш
Три чарівні фрази:
"Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ..."
І ти це все що в мене є!!!