Любляче серце

Прокопенко Юрий
Любляче серце витримує все,
Змусить кохати його неможливо.
Любляче серце, мов річка, несе,
Силу таємну в собі незрадливу.

Любляче серце пробачить пітьму,
Стерпить і винесе всі негаразди.
Любляче серце лиш бачить весну,
Все найрідніше сьогодні й назавжди.

Любляче серце не спинить печаль,
Над почуттями воно, недосяжне.
Любляче серце неначе скрижаль,
Символ поривів, навіки відважних.

Любляче серце теплом захистить,
І відведе удар за ударом.
Любляче серце ніколи не спить,
Тільки леліє й кохає задаром.

Любляче серце відчує біду,
Вмить допоможе тихенько словами.
Любляче серце не терпить журбу,
Гонить з душі її геть вечорами.

Любляче серце далеко сягне,
Тільки розквітне щосили кохання,
Любляче серце воліє одне:
Лише б прискорити хвилю бажання.

Любляче серце дарунок із снів,
Дане людині, як часточка щастя.
Любляче серце співає пісні,
І зберігає нестримне багаття.

20.08.2000 рік.