Реклама

Татьяна Новик
Заполонила все реклама.
На стінах на стовбах ,
Волає із телеєкрана.
Та й що тут скажеш,?
Без реклами -нікуди.
А ні туди, а ні сюди.
Рекламують рекламують.
Пиво та горілку.
Памперси прокладки.
Бо як вип*єш лишку.
Будуть непорядки.
Щоб сорочка була біла?
 Не беріть до думки!
Тайд Вам принесуть до дому .
Й віддадуть у руки.
Як не до душі Вам тайд
То біжіть за RУX ом.
Відпере всі плями.
Не забудьте ще,
Резинку для сексу.
Рекламують рекламують.
Та ніде не бачу
Милої сердцю реклами.
Про ковбаси та про шинку.
Про шматочок сала.
Зате локшині нам браття.
Вішають на вуха !
Ще й мівіною приправлять.
Хто рекламу слуха.